Bulgarian Software House - Your Тrusted Microsoft Partner

button
down

News

BSH offers FREE consultancy for remote working

23 March 2020

Уважаеми партньори,

Във връзка с необходимостта от спазването на социална изолация, с цел ограничаване на разпространението на COVID 19, и преминаването на все повече фирми и организации на режим на дистанционна работа, ние от BSH, като Ваши доверени доставчици на IT услуги през последните повече от 20 години, искаме да Ви подадем ръка и да Ви окажем безкористна подкрепа в тези трудни времена!

Можете да разчитате на нас за всякаква помощ и консултации, свързани с дистанционната работа на Вашите служители, осъществяването на неприсъствени срещи, защита на фирмена информация, споделяне на работни файлове, осигуряване на общи виртуални пространства за работа и срещи на екипите и т.н.

Технологиите, предоставени от нашият партньор Microsoft, позволяват всичко това да се случва безпрепятствено, сигурно и напълно безплатно, като нашите консултации, настройки, свързване и т.н. услуги за подсигуряването на Вашите виртуални платформи за работа ще са напълно безплатни също!

Единственото, към което се стремим, е да сме в помощ за Вас, нашите партньори, в този труден момент, а не да печелим, възсядайки кризата!

Звънете, пишете – ще се радваме, ако можем да Ви помогнем!